Yoga

Allmänt om Kundalini Yoga

För dig hem till dig själv och ger dig balans i sinne o kropp

Kundaliniyoga hjälper dig att stå stadigt i ditt liv när du behöver ha mental, emotionell och fysisk stabilitet. När du ständigt är presterande, prioritera att vända dig inåt för att återhämta kraft!

Knowledge becomes wisdom when you experience it with your own heart and being, when it becomes your personal experience.
Yogi Bhajan

Kundalini Yoga

När vi känner oss deprimerade eller psykiskt och fysiskt utmattade hjälper kundaliniyoga oss att finna inre frid, kraft och stabilitet. Den hjälper dig att se det som är viktigt i livet och ger dig kraften att förändra det som behövs.

Kundalini betyder medvetenhet den inre intelligensen som finns inom varje individ.

Varje kriya inom Kundalini yogan har ett syfte som tar dig hela vägen fram till ett förutbestämt resultat. Använd kundaliniyoga varje dag för att stärka ditt liv, mentalt, fysiskt och psykiskt.

Kundaliniyoga är den yogaform som ger medvetenhet till varje människa att se sin egen kraft. En Raja Yoga/”kunglig yoga” som bär kunskapen om kundalini/shaktins kraft, vilket symboliserar ren energi, livets essens, medvetenhet, föryngring och andlighet.

Ett kundaliniyogapass/kriya är uppbyggt på ett komplett sätt, med mantran, andningstekniker, kroppsställningar, meditationer, där varje teknik fokuserar på specifika delar av kroppen och psyket och tillsammans skapar de en helhet.

Kundalini Yoga

Varje yogapass avslutas med avslappning och meditation. I kundaliniyoga finns det ett stort antal olika meditationstekniker alla utformade för olika behov i sinnet och kroppen.

Alla yogapass/kriyor är specifika som t ex för att stärka ryggen, förbättra immunförsvaret, balansera chakra systemet, balansera olika känslor eller öka intuitionen, osv.

Kundaliniyoga stärker nervsystemet, balanserar körtelsystemet och frigör känslomässiga blockeringar vilket inverkar på din hälsa positivt och ger dig ökad livskraft och självkännedom.

Yoga är en andligteknik för att hjälpa dig att släppa identifikationen med din kropp, tankar, känslor, ägodelar eller relationer och istället identifiera dig med den djupaste essensen av dig själv.

The physical body is the basic temple in which you can deposit the treasure of happiness in life!
Yogi Bhajan

Kundalini Yoga Kurser

Kundalini Yoga för Kraft & Balans

Kundalini Yoga för Rygg, Nacke & Energi Chakrabalanserande


Varmt Välkommen till Yoga!

Susanne