Ayurvedaskolan Yantra

Co-Creators

Det känns fantastiskt att presentera utbildade Hälsovägledare som har gått sina ayurvediska kurser och utbildningar här på Ayurvedaskolan Yantra, nu som samarbetspartners till skolan.

Hälsovägledare som, liksom jag, brinner för ayurvedans spridning och önskan att bidra till den med gemensamma insatser. Co-creators kommer att erbjuda föredrag, workshops på flera orter. Tillsammans kommer vi erbjuda Ayurvediska retreater på Gåvotomta några gånger om året. Vi kommer även att synas på olika Hälsomässor för att presentera skolan och alla dess aktiviter med utbildningar, kurser, retreater, resor, mm. Ayurvedaskolan Yantras Co-creators bidrar även med sin kunskap och specifika intresseområden för att vidareutveckla kurser och utbildningar.Magdalena Johansson (Kumla)

Jag heter Magdalena Johansson och är sjuksköterskan som hittade ”hem” i Ayurvedan år 2008. 10 år senare har jag under 2018 på allvar tagit steget fullt ut för att jobba med att leva och sprida Ayurveda på heltid.

Jag har specialistutbildat mig till distriktsjuksköterska parallellt med att jag studerat Ayurveda och flertalet massagebehandlingar vid Ayurvedaskolan Yantra. Eftersom mitt hjärta finns inom äldreomsorgen är min dröm att en dag få driva ett ayurvediskt äldreboende. En annan grupp som jag värnar om är människor med utmattningssymtom eftersom jag själv har den erfarenheten där livet inte gick ihop och jag tappade bort mig själv på vägen.

Under min resa tillbaka från utmattning har de ayurvediska verktygen varit avgörande för att komma tillbaka så pass fort som jag gjorde. Genom att förstå min dosha och acceptera att jag kan anpassa ayurvedan efter mitt liv och min livssituation här och nu kände jag inga måsten eller press i min rehabilitering utan tillit och acceptans.

Jag är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktsjuksköterska och fil. Mag i Omvårdnad med nutrition som specialintresse. Diplomerad i Klassisk massage, Ayurvedisk hälsovägledare, erbjuder ayurvediska massagebehandlingar, lärare på Ayurvedaskolan Yantra, diplomerad Reikihealer.

De ayurvediska behandlingar som jag erbjuder är Abhyanga, Stone Swedana (hot stone), marmamassage och huvudmassage.

För mer information och bokning av individuella behandlingar eller gruppaktiviteter maila magdaveda@gmail.com eller ring mig på telefonnummer 070 652 48 93.Lucia Forsberg Severed (Göteborg)

Min mission är att hjälpa dig att nå din potential och må bra på vägen!

Jag heter Lucia Forsberg Severed och är juristen på ÖB stab som för 30 år sedan släppte loss mina visioner och sadlade om till coach och terapeut. Därefter har jag parallellt drivit företagscenter i centrala Stockholm, föreläst, skrivit flera böcker, arbetat internationellt - tex i Tyskland, Sydafrika, Botswana, Etiopien, Kenya, Ryssland och Brasilien - med empowerment, drivit stora ledarskapsprogram och utvecklat verktyg för samarbete, nätverkande och kreativitet.

När jag gick i väggen och sedan fick cancer hjälpte ayurvedan mig att bli frisk på alla plan.

Redan som barn såg jag potentialen i människor, lyssnade på djupet på deras problem och lotsade till lösningar och fungerande förhållningssätt. Genom att reflektera tillsammans med dig, koppla på min intuition och min förmåga att se kärnan i dilemman så stöttar jag dig att hitta din väg vidare.

För den som behöver göra ett ordentligt omtag med sitt liv så har jag ett ettårigt Hälsoprogram där vi utgår från Ayurveda och de banbrytande mål som du vill nå. Givetvis har jag även hälsokonsultationer med Ayurveda.

Kunderna kommer från stora och små organisationer. Några går privat. Och några coachar jag via Skype från t ex Zimbabwe. Mina utbildningar är främst Jur Kand, Psykosyntes och Ayurvedisk Hälsovägledare. Jag går nu även utbildning till Ayurvedisk yogalärare på Yantra Ayurvedaskolan. En utbildning som stretchar både kropp, knopp och själ.

Är du intresserad av en föreläsning eller workshop på Västkusten? Kontakta mig så kan vi resonera om ett möjligt upplägg.

Jag bor och verkar i centrala Göteborg. Läs gärna mer på www.kkikk.se eller maila mig på lucia@kkikk.se. Du når mig också på 0703-321320. Lämna meddelande så ringer jag upp dig.Lisa Förlin (Lund)

När chansen kom så tog jag den. Efter flera år av frustrationer på jobbet som civilingenjör inom miljö var det dags att ta steget och starta eget. Resan gick dock inte som jag tänkt mig, jag hade sprungit för fort fram i hela min tillvaro. Jag blev sjukskriven för utmattning för att komma ikapp mig själv.

Min resa till ayurveda började en bit in i min sjukskrivning. Livsvägen gav mig då chansen att läka mig själv. Jag, civilingenjören, vandrar nu vägen inom alternativterapi. Lärdomarna har varit och är många. Vi är alla på livets resa och den är fantastisk om än stundtals väldigt omvälvande.

Jag har längs min väg skapat flerårig erfarenhet av personlig utveckling. Både med att stödja andras processer och att jobba djupgående med min egen utveckling.

När du träffar mig är mitt mål att guida dig hem till dig själv. Du lär dig utforska din kropps signaler, följa din inre vägledning och därigenom lära dig vad din kropp och själ mår bra av. Du möter mig som ayurvedisk hälsovägledare, intuitiv coach och Reiki healer i en och samma person. Vid ditt möte fokuserar vi på den väg du valt att komma till mig för, för att ta dig framåt på din resa. Som komplement till hälsovägledningarna ger jag ayurvedisk Marma-massage (utbildad på Ayurvedaskolan Yantra).

Jag jobbar också med andningsövningar och dess positiva påverkan på kropp och sinne. Önskar du vara utomhus håller jag grupper i Breathwalk - gående, meditativ yoga i naturen.

Som föredragshållare bidrar jag med inspiration inom personlig utveckling där ayurvedan vävs in som en del. ”Från utmattning till utmaning” är ett annat populärt tema. Föredragen kan självklart ha annan inriktning utifrån min erfarenhet och dina önskemål.

Varmt välkommen att ta hand om dig själv hos mig i Lund! Du besöker mig på gröna Gunnesbo dit du enkelt tar dig med lokalbuss eller pågatåg.

Mer info hittar du på: www.hallbarhetsholken.se. Välkommen att ringa: 0730-353996 och/eller maila: lisa.forlin@hallbarhetsholken.seAnna van Berlo (Täby, Stockholm)

Jag skulle bli så glad om jag fick stötta och vägleda dig till ett bättre liv! Med hjälp av metoder där vi väver in samtal, ayurvedisk livskunskap, kundaliniyoga och/eller ayurvedisk massage hjälper jag dig finna din väg till din optimala hälsa. Med min hjälp sätter vi upp mål och delmål som passar dig.

Under min livsresa där jag arbetat som skräddare, företagsledare, ekonomichef sedermera konsultchef och delägare i en redovisningsbyrå har jag erfarenhet och förståelse för det grundarbete och de processer som behöver genomgås för att nå målet. Jag är van vid att i alla mina roller kunnat vägleda, möta och stötta mina kunder och klienter. Som terapeut kommer du finna mig lugn, trygg, dedikerad och vetgirig. Givetvis fortbildar jag mig kontinuerligt för att ge dig bästa möjliga vägledning. Efter ett och ett halvt års studier på Ayurvedaskolan Yantra Ayurveda kommer jag från och med september vara färdigutbildad hälsovägledare.

Vid förfrågan håller jag även föreläsningar och workshops inom det ayurvediska fältet. Jag har även mindre grupper i Ayurvedisk Kundaliniyoga. Jag vänder mig både till privatpersoner och företag och är verksam i Stockholms-området samt till viss del i Arboga/Örebro.

Följ mig på facebook och instagram under namnet Ayurveda-Anna. Min hemsida lanseras under sommaren, www.ayurveda-anna.se.

Välkommen att kontakta mig på halsa@ayurveda-anna.se eller 070-624 69 99.