Vision & Mission

Yantra Ayurvedas Vision

Yantra Ayurveda skall bli en av de mest väletablerade ayurvediska skolorna i Sverige som sprider kunskapen och erfarenheter om Ayurveda och Yoga i Norra Europa och är första valet för den som vill utbilda sig inom Ayurveda och Yoga.

 

Yantra Ayurvedas Mission

Yantra Ayurvedas främsta mål är att du som kursdeltagare och/eller klient skapar insikter och kunskaper samt upplever alla fördelar med en ayurvedisk livstil. Med en välmående kropp, balanserat sinne och andligt medvetande kommer du att entusiasmera andra att finna sin hälsa och leva ett lyckligare liv. Så sprids Ayurveda på ett naturligt sätt.

 

Kursgård Gåvotomta

Fantastiska möjligheter med Gåvotomta som Kursgård!

Utbildning, kurser, retreater, konsultationer och behandlingar mm hålls på vackra Gåvotomta i Adelöv ca 1 ½ mil öster om Gränna. Gåvotomta ligger enskilt men ändå lättillgängligt med många närbelägna sjöar och skog att vandra i. Gåvotomta är ett vackert och ljust hus där naturen flödar in genom fönstren och ger oss frid i sinnet ...

Kursgård Gåvotomta

... och runt huset finns det en stor härlig tomt att finna vilorum i.

"Vi praktiserar det vi lär oss..."

Kurser och utbildningarna är mer djupgående genom att vi har möjlighet att tillsammans direkt praktisera allt det vi lär oss under kursdagarna, vilket kommer att hjälpa dig att manifestera det i ditt dagliga liv!

Det kommer att finns mer tid att utforska vad som är din konstitution så att du kan stå upp för den i din vardag, i allt vad det innebär och Skapa Din Hälsa!

Kursgård Gåvotomta

Kursdagarna disponeras på ett nytt sätt med större utrymme för meditation, andningsövningar, dans, rörelse och yoga. Vi kommer att vara i grupper om 10-12 deltagare, för att kunna ge mer till var och en. Vi börjar dagen med självmassage och medicinsk/kundalini yogapass, samt avsluta kvällen med meditation och delning, där personliga frågor runt det som erfars under kursdagen kan lyftas fram.

Kursgård Gåvotomta

All mat lagas på Gåvotomta vilket kommer att ge direkt erfarenhet och kunskap om hur du kan laga mat som är näringsriktigt och lättsmält för din kroppstyp och hur du kan laga mat som passar alla i familjen. Maten är ekologisk vegetarisk och i första hand närodlad och anpassad efter årstid.

Kursgård Gåvotomta

Som kursdeltagare har du möjlighet att komma dagen före kursstart, för att landa i lugn o ro och vara med på tidig morgon Yoga första kursdagen!