Vedic Art Retreat

Sommarkurs - 5 dagar

Längtar du efter Reträtt, vara Kreativ och Yoga, Välkommen till Vedic Art Retreat!

Vi Skapar i det fria eller i Paviljongen. Morgonyoga ute eller inne beroende på väder.

Vår fantastiska Vediska kocka Eva Cederblad sjunger och dansar för maten och med oss! Vi äter en underbart god ekologisk vegetarisk närodlad mat som vi också själsligt njuter av!

Vi skapar, filosoferar över den vediska kunskapen, bara Vara, och gör precis det som känns behagligt i stunden.

Att måla utifrån de vediska principerna är att möta sig själv och sin inre kreativitet utan krav eller föreställningar och passar både om du aldrig har målat eller har mycket erfarenhet.

Önskar Dig varmt välkommen till vilsamma kreativa glädjefyllda dagar på vackra Gåvotomta!

 Vedic Art
 • Konsten är tystnadens språk och det oändligas uttryck.
 • Alla kan måla, kom locka fram din inre kreativitet genom de 17 vediska principerna.
 • Vi navigerar oss fram genom principerna och där tillslut kommer vi stå nöjda och lyckliga med vår skapelse.
 Vedic Art Lärare
   Susanne Montelius
 Kurslängd
   5 dagar
 Kursavgift
   2400 kr inkl. moms (inkluderar 500 kr anmälningsavgift)
 Kurstillfällen
   17-21 Jul 2019

   (Onsdag kl 9:30 till Söndag kl 16:30)
 Plats
   Kursgård Gåvotomta
   Adelöv Gåvotomta 1, 573 98 Tranås
 Boende på
 kursgården
 • Kost & logi
 • Mat & Boende i delat rum 3450kr
  Mat & Boende i enkelrum 4050kr (först till kvarn)
  Mat & Boende för par i dubbelsäng 3350kr per person
 • Ekologisk vegetarisk kost

Några personliga rader om Vedic Art kursen

"Tack Kära Susanne för fantastiska dagar på Gåvotomta.

Jag åkte hem så fylld med både Stillhet och Inre frid samt ny energi och nya redskap. Min kropp var lugn och mjuk och själen tillfredställd av vacker gemenskap i Kärlek och Glädje. Jag fick verkligen det både kroppen och själen hade längtat efter. Att komma till Gåvotomta är som att komma hem. Att komma hem till sig själv. Så vackra omgivningar och när man kommer in i huset så möts man av en kärleksfull och väl genomtänkt atmosfär. Maten som serveras är Gudomlig och det känns att den är lagad med Kärlek.

Susanne är en underbar kursledare och kvinna så fylld med gedigen kunskap och hon guidar sina deltagare på ett fint och mjukt vis där alla får sin tid och sin uppmärksamhet. Hon har också nära till skratt och bus och är lite "galen" på ett positivt vis. Det känns att ledarskapet sker utifrån hjärtat.

Kursen gav mig nya insikter och kunskaper, jag är ju själv konstnär och har en hel del kunskap men kände att denna kurs gav mig nya infallsvinklar och nytt sett att se på mitt eget konstnärskap, den gav mig också bekräftelse på att fortsätta att gå min egen väg med ännu mera mod än tidigare.

Tyckte också mycket om att Yoga och Ceremonier var en del av kursen, det vart lättare att fokusera då måleriet och kursen fick en djupare mening.

Jag skulle kunna skriva så mycket mer men jag stannar här och jag rekommenderar Dig verkligen att åka till Gåvotomta på kurs eller retreat så får du själv se hur underbart det är.

Tack Kära Susanne för dessa vackra dagar, jag kommer så gärna tillbaka."


med värme,
Cecilia Rosenmåne, Rosenmåne Art

"Vedic art kurs på Gåvotomta juli 2018, fem fantastiska dagar.

Jag har en längre tid tänkt på en vedic art kurs. Har hört av de som har målat vedic art om hur de har öppnat upp för nya insikter. Susanne bjuder in mig till Gåvotomta en kurs i juli.

Vi blandar teori och att måla och jag får ett stort härligt staffli. Känner ett lugn och en glädje i det som kommer fram genom mina penseldrag.

Maten är god vällagad vegetarisk mat. En varm och härlig kvinna som lagar mat till oss varje dag.

Skogspromenader för de som vill liksom att följa med och bada i sjöarna runt om oss. Mycket skratt och goda samtal, kramar och förstående finns ibland oss. Vi möts i våra tavlor vid måltiderna, på skogspromenaderna och i badet, i respekt och glädje för varandra.

Dagarna börjar med yoga. jag är stel och lat, men det är underbart att vara med.

Vi har gjort fantastiska målningar, fått in fler tekniker i samma bild. Jag är mycket nöjd med de jag målat. Jag har öppnat nya dörrar, i mitt liv. Susanne guidar dig genom kursen med ett varmt hjärta och trygghet, ser dig och hjälper dig utan att säga så mycket om hur du målar. Har nära till både skratt och allvar delar med sig av allt.

SJag har känt mig sedd och älskad, fått goa samtal som gjort att jag har utvecklats under kursen. Tyst och osäker som jag känt mig fanns ej här bland dessa underbara kvinnor.

Väl hemma bubblar glädjen inom mig, delar med mig till barn och barnbarn och nära vänner. Nu ska de städas bort det som står i vägen för mitt underbara liv. Stanna upp och lyssna på vad jag vill.

Rekommenderar Gåvotomta till dig som längtar efter att möta dig själv. Susanne leder med varmt hjärta dig genom vedic arts 17 principer och mycket, mycket mer."


Stort och varmt Tack,
Liljan Molinder

"Min upplevelse på Vedic Art sommar retreaten.

Jag sökte länge efter en retreat i naturskön miljö som kan ge återhämtning med yoga och personlig utveckling där du tittar inåt och reflekterar över din tillvaro. Det är ett kreativt uttryckssätt att måla och följa principerna i Vedic Art, där målet är att släppa prestationen som jag varmt kan rekommendera.

Vill du pröva något helt nytt och utmana dig själv på ett djupare plan åk på sommarkursen i Vedic Art. Läraren Susanne har gedigen kunskap om Ayurveda, kundaliniyoga och det ayurvediska sättet att äta och leva efter. Kursgården är smakfullt inredd och den vegetariska maten god som rensar kropp och sinne. Vi var ett härligt gäng och hade en fin gemenskap. Jag kommer fortsätta att utforska Vedic Art efter denna fina retreat".


Karin

Anmälan

Obligatorisk anmälningsavgift är 500 kr. Anmälningsavgiften är bindande och betalas in samtidigt med kursanmälan till Bankgiro 5279-6364. Efter inbetalningen är din plats i kursen säkrad. Ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift skickas till dig.

Anmälan sker via hemsidans anmälningsformulär, skriv namn, telefonnummer, mailadress, hemadress, kursdatum och önskemål om ev delbetalning och boende eller anmäl dig via telefon till Susanne Montelius tel 073 20 17 531.