Vedic Art

Vedic Art Sommarkurs              Vedic Art Terminskurs

Vad är Vedic Art?

Vedic Art lär inte ut hur man målar - Vedic Art är ett sätt att minnas hur man målar.

Och inte bara att minnas hur konst kan skapas. Från den allra första början, när vi hör talas om de Vediska principerna för konsten, så börjar vi minnas livets hela historia. Från var vi har kommit, och vart vi är på väg.

Vedic Art innehåller en navigationskarta. Använd kompassen du har i din hjärna och finn vägen till fredens kammare i ditt eget hjärta.

Sedan - när du doppar din pensel i ljus, rymd och bliss, så framträder evigheten.

När du går in i din målning - in i den självrefererande dialogen - så kommer du att finna nyckeln till hur livet kan levas och hur en målning kan öppna dörrar både i himlen och på jorden.

Curt Källman, Vedic Arts Återskapare till oss i nutidVedic art är en fantastisk konstart där vi skapar utrymme att släppa alla krav och inlåsta föreställningar och förväntningar ... som vi med nyfiket hjärta inväntar och upptäcker vad för bilder som växer fram ...

Så det är en konstform passar för alla från helt oerfaren till etablerad konstnär ... vi behöver alla släppa taget och nyfiket utforska livet och framförallt vårt eget liv ...

Det är vad vedic art hjälper oss med genom sina 17 principer där var princip är en trigger punkt till att börja skapa för att vi sedan glömmer den i vår skapariver och befinner oss i alla principer utan fokus och tanke ..."Tack för en fantastisk vecka. Det var en inre resa som gav inspiration till förändring. Det kommer absolut in mer färg i mitt måleri."
Irene Hagnevik

"Tack för ett fantastiskt ledarskap i Vedic Art! Känner en enorm utveckling på alla plan, har verkligen hittat hem. Kan varmt rekommendera kursen."
Gull-Britt Berger

Några av alla tack från underbart entusiastiska elever från Vedic Art veckan.

Läs gärna reportaget i Jönköpings posten!    Reportage Jönlöpings Posten