Menopaus Retreat

med Yoga, Dans, vedeldad Bastu och Ridtur i vårskogen!

En inbjudan till dig som börjar närma menopausen (från ca 40 år) eller som redan befinner dig i den!

Lördagen tillägnas yoga med positioner som balanserar menopausen, andningsövningar, meditation, dans och samtal omkring vad som skapar obalanser i klimakteriet och hur man kan undvika och eliminera obalanser. Dagen är tillägnad att ge mer visdom om vad det innebär att komma i menopaus och hur man förebygger och åtgärdar klimakteriebesvären när de väl är ett faktum med egenvård, örter, gryner och kryddor.

Du kommer att få med dig ett personligt utformat koncept med råd och ett "visdomsvatten" med örter att dricka under en tid för rening av vävnader och stärkande av kropp och sinne. Boken håll dig ung och vacker efter 40 med ayurveda skriven av Dr. Nancy Lonsdorf.

Under Lördagen serveras det vegetarisk lunch och avslutas med ceremoni, vedeldad bastu med färska söta frukter och honungsskrubb.

För dig som vill bo mellan fredag till söndag eller lördag till söndag, finns det möjlighet att boka övernattning på Åsensby Vandrarhem eller Bunns Vandrarhem, eget rum 325kr per natt och 2-bäddsrum 225kr per person.

Söndagen avslutas med en fantastisk skogsridtur på stadiga nordsvenska hästar med fika i mossan bland träd och blommor. En ridtur även för dig som aldrig ridit.

Varmt välkommen till en livgivande helg på Tjonga Spa, Lindforsa, Stora Galthult (Aneby) ca 1 ½ mil sydost om Gränna!

Om Sri Ma
Susanne

Länkar till mer information

Tjonga Spa        www.tjongaspa.se

Åsensby Vandrarhem        www.asensby.com

Bunns Vandrarhem        www2.svif.se

 Retreat innehåll
   Varmt Välkommen du kvinna som längtar efter en innerlig stund
   med gemenskap och djupare Visdom.
 Retreat ledare
   Susanne Montelius
 Retreat längd
   1,5 dag (vi slutar söndagen kl 14)
 Retreat avgift
   2 400 kr inkl. moms (inkluderar 500 kr anmälningsavgift)
   (pris utan ridning 2050kr)

   Tillkommer ev boendekostnad på vandrarhem
 Retreat tillfällen
   Annonseras

   Observera, start kl 9
   OBS: Omgående anmälan begränsat antal platser (max 8 kvinnor)
 Plats
   Tjonga Spa, Lindforsa, Stora Galthult (Aneby)

Anmälan

Obligatorisk anmälningsavgift är 500 kr. Anmälningsavgiften är bindande och betalas in samtidigt med kursanmälan till Bankgiro 5279-6364. Efter inbetalningen är din plats i retreaten säkrad. Ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift skickas till dig.

Anmälan sker via hemsidans anmälningsformulär, skriv namn, telefonnummer, mailadress, hemadress och retreatdatum eller anmäl dig via telefon till Susanne Montelius tel 073 201 75 31.