Kursgård "Gåvotomta"

Första kursen har nu varit på Gåvotomta!

Kursgård Gåvotomta

Innerligt Tack till alla som hjälpt till att manifestera möjligheten att så snabbt få klart Gåvotomta inför första kursstarten!
Susanne Joy

Ayurveda grundkurs steg 3 den 1-2 augusti 2015, blev lika fantastisk som drömmen och visionen, huset bidrar till närhet och trädgården till friheten, Tack för dessa gåvor!

Kursgård Gåvotomta

"Det är en gåva att uppleva Gåvotomta och all den skönhet, kraft och energi som Susanne skapar där. Ser fram emot att komma tillbaka och ta del av detta och all den kunskap som Susanne så generöst och naturligt förmedlar. Tack!"
Lucia Forsberg Severed

"Tack för underbara dagar i fantastisk miljö. Jag kan bara sitta och njuta, nästan börja gråta av alla känslor, i sådan vacker och fridfull miljö som Gåvotomta erbjuder. Det berör mej på djupet."
Jenna Bjuvhage

"Tack för sist, alltid lika givande. Gåvotomta är verkligen en gåva till oss alla, tackar Gud för det..."
Susanne Hansson

Några av alla tack från underbart entusiastiska elever från första kurshelgen.

Kursgård Gåvotomta

Fantastiska möjligheter med Gåvotomta som Kursgård!

Utbildning, kurser, retreater, konsultationer och behandlingar mm är från och med augusti 2015 på vackra Gåvotomta i Adelöv ca 1 ½ mil öster om Gränna. Gåvotomta ligger enskilt men ändå lättillgängligt med många närbelägna sjöar och skog att vandra i. Gåvotomta är ett vackert och ljust hus där naturen flödar in genom fönstren och ger oss frid i sinnet …

Kursgård Gåvotomta

... och runt huset finns det en stor härlig tomt att finna vilorum i.

"Vi praktiserar det vi lär oss..."

Kurser och utbildningarna kommer nu att vara mer djupgående genom att vi har möjlighet att tillsammans direkt praktisera allt det vi lär oss under kursdagarna, vilket kommer att hjälpa dig att manifestera det i ditt dagliga liv!

Det kommer att finns mer tid att utforska vad som är din konstitution så att du kan stå upp för den i din vardag, i allt vad det innebär och Skapa Din Hälsa!

Kursgård Gåvotomta

Kursdagarna disponeras på ett nytt sätt med större utrymme för meditation, andningsövningar, dans, rörelse och yoga. Vi kommer att vara i grupper om 10-12 deltagare, för att kunna ge mer till var och en.

Dagarna på kursgården

Vi börjar dagen med självmassage och medicinsk/kundalini yogapass, samt avsluta kvällen med meditation och delning, där personliga frågor runt det som erfars under kursdagen kan lyftas fram.

Kursgård Gåvotomta

All mat lagas på Gåvotomta vilket kommer att ge direkt erfarenhet och kunskap om hur du kan laga mat som är näringsriktigt och lättsmält för din kroppstyp och hur du kan laga mat som passar alla i familjen. Maten är ekologisk vegetarisk och i första hand närodlad och anpassad efter årstid.

Att bo på kursgården

Till kursdagarna tar du med dig sköna kläder att yoga i, kläder efter väder för att kunna ta en promenad, inne tofflor, lakan o handdukar och anteckningsbok.

All mat och dryck finns på Gåvotomta!

Kursgård Gåvotomta

Som kursdeltagare har du möjlighet att komma dagen före kursstart, för att landa i lugn o ro och vara med på tidig morgon Yoga första kursdagen!

Information om boende

Delad boende i flerbäddsrum samt ett fåtal enkelrum som kan disponeras för enskilda samt för par.
Boendekostnad är 300kr/natt i delat rum, ett fåtal enkelrum 450kr/natt (först till kvarn) och för par i dubbelsäng 275 kr/natt och person.

Ekologiska vegetariska måltider kommer att tillagas under kursdagarna.
Matkostnad är 375kr/dag samt extra 100kr för kvällssoppa och frukost vid ankomst före kurs.

Kursgård Gåvotomta

Varmt Välkommen till livgivande dagar på Gåvotomta!

Kontakta Susanne för bokning 073 201 75 31.