Utbildade Ayurvediska Hälsovägledare, Yogavägledare & Massageterapeuter

De kunskaper och insikter som våra deltagare tar till sig hos oss ger dem en bas framåt att kunna leva och arbeta med Ayurveda oavsett vilken inriktning man valt att fördjupa sig i. Vare sig de studerat till Hälsovägledare, Yogavägledare eller till Massageterapeuter så har de ett rikt liv framför sig där de kan luta sig på livsfrämjande vetande med breddade insikter som stöd både på ett individuellt plan och i sitt profession med att vägleda och hjälpa andra och inom sitt område. Alla våra utbildningar grundar sig i de tankar och filosofier som finns inom Ayurveda och Kundalini Yoga

Vi erbjuder tre olika examina

Ayurvedisk Hälsovägledare, också kallat Hälsorådgivare, är vår övergripande utbildning för personer som framöver vill kunna arbeta med alla de urgamla kunskaper som finns inom Ayurveda. Genom de ayurvediska principerna får du som Hälsovägledare redskapen att hjälpa andra och dig själv hitta balans och hälsa i livet. En Hälsovägledare ger individuella råd, vägledning och rekommendationer med alla Ayurvedas olika verktyg och kunskaper. En Ayurvedisk hälsovägledare är väl rustad att driva en egen verksamhet med egna klienter inom rådgivning/vägledning.

Ayurvedisk Yogavägledare är en examen som ger våra elever all nödvändig kunskap att hålla yogakurser och att ge individuell vägledning med hjälp av kundalini yogan och dess kriyor, andningsövningar och meditationer. Med djup förståelse om ayurveda och yoga kan våra Yogavägledare ge verktyg som hjälper till att hitta balans, kraft och lugn i en stressig vardag och leva ett liv i harmoni och trygghet.
Detta är en utbildning som du kompletterar med Hälsovägledarutbildningen och kan påbörjas först efter steg 5 då du har tillräckligt med erfarenhet och kunskap att samtidigt kunna dela med dig av ayurveda individuellt och i grupp.

Ayurvedisk Massageterapeut ger våra färdiga elever kunskaper och skicklighet inom de speciella massageteknikerna som används inom Ayurveda. Förutom den rent fysiska förståelsen tar eleverna också med sig en djup kunskap om hur oljor och annat påverkar och bör användas för bästa resultat.
Detta är en utbildning som du kompletterar med Hälsovägledarutbildningen och kan påbörjas först efter steg 5 då du har tillräckligt med erfarenhet och kunskap att samtidigt kunna dela med dig av ayurvediska egenvårdsråd för bästa resultat av behandlingarna.

Tack Susanne
Varje dag tackar jag över vilken otrolig verktygslåda du har delat med dig av.
Jag vill att du verkligen ska veta hur otroligt nöjd jag är över att ha mött dig, att jag har gjort alla kurser hos dig.
Det kommer till mig varje dag insikter om vilken bredd av kunskap du givmilt har delat med dig av. Den är ju helt komplett!!
Jag gör yogan varje morgon och har mina balanserande rutiner. Jag är uppmärksam på obalanserna när dem kommer och kan möta upp dem.
Jag är så tacksam för alla verktyg som jag kan vidarebefordra till andra som söker.
Jag är starkare en någonsin. Grundad och verkligen så innerligt ödmjuk för att visdomens dörrar är öppna.
Herregud vilken resa som är bortom ord faktiskt.
Namaste du vackra underbara gudinna
Felicia Sokolovski


Utexaminerade elever sorterade efter var de verkar

Blekinge Län

   Cian Necksten (Karlskrona)

Jönköpings Län

   Felicia Sokolovski (Eksjö  -  Felicias Livsateljé )

   Agneta Carlsson (Gnosjö  -  Veda Livskraft )

   Monica Cederholm (Gränna)

   Lisa Jeannin (Hakebo  -  Alchemillas Apotek )

   Annette Theodoridis (Jönköping)

   Alen Ommerbasic Majstorovic (Nässjö  -  Om Hälsocenter Yoga Ayurveda )

   Carina Hördegård (Ramkvilla)

Kronobergs Län

   Myrte Brasem van Gestel (Växjö)

Skåne Län

   Jenny Green (Helsingborg  -  JennySense )

   Lisa Förlin (Lund  -  Hållbarhetsholken )

Västra Götalands Län

   Elin Dahlström (Göteborg)

   Lucia Forsberg Severed (Göteborg  -  KKIKK )

   Jeanette Vahlenberg (Stora Höga)

   Annika Loman (Tranemo)

Örebro Län

   Magdalena Johansson (Hallsberg/Kumla  -  magdaveda@gmail.com )

   Kickie Vidinghoff (Vintrosa)

   Michaela Hedlund (Örebro  -  Vediska Rum )

Östergötlands Län

   Helena Ljusvinge (Ljungsbro  -  ljusvingearyuveda@gmail.com )

   Louise Sixtensson (Norrköping)