Elevreferenser - Utbildningar

Ayurvedisk Grundkurs

"Tack för en underbar helg! Fantastisk mat, härlig energi och god djup kunskap. Känner mig fullstoppad och håller på att integrera allt jag nu lärt mig i mitt system. Namaste!"

Helena Ljusvinge, Ljungsbro

"Det är en gåva att uppleva Gåvotomta och all den skönhet, kraft och energi som Susanne skapar där. Ser fram emot att komma tillbaka och ta del av detta och all den kunskap som Susanne så generöst och naturligt förmedlar. Tack!"

Lucia Forsberg Severed, Göteborg

"Tack för underbara dagar i fantastisk miljö. Jag kan bara sitta och njuta, nästan börja gråta av alla känslor, i sådan vacker och fridfull miljö som Gåvotomta erbjuder. Det berör mej på djupet."

Jenna Bjuvhage, Hörby

"Tack för sist, alltid lika givande. Gåvotomta är verkligen en gåva till oss alla, tackar Gud för det..."

Susanne Hansson, Rimforsa

"Jag bär ständigt med mig ayurveda, när jag träffar människor och när jag handlar/lagar/äter mat.

Ayurveda har gett mig insikten att små individuella råd kan ge stora positiva resultat. Själv har jag fått förbättrad sömnkvalitet.

Susanne är en alldeles underbar lärare i ayurveda, och jag Ser fram emot att gå vidare med kursens resterande steg 5 - 10 till Diplomerad Hälsovägledare."


Carina Hördegård, www.naturligharmoni.com, Ramkvilla/Vetlanda
(numer färdigutbildad hälsovägledare)


"Jag går runt med min lång kokta varmvattentermos, utrensning för fullt och äter bara vegetariskt, ibland kan jag synda med lite socker men en förändring åt gången känner att jag fått ny energi och känner mer glädje över allting. Det är riktigt härligt!!

Träffade en gammal vän härom dagen hon såg en helt annan energi runt mig det var riktigt roligt att höra. Jag har blivit mer medveten i min vardag tänker på att jag äter rätt för min dosha vilket gör mig lättare och piggare jag känner verkligen lycka och tacksamhet i allt jag gör. Jag har landat i mig själv

Tack Susanne"


Anne Nyander, Vetlanda, annesharmoni.se

"Jag vet egentligen inte när jag började intressera mig för ayurveda, men det började i alla fall med maten. Kryddad vällagad mat som jag mådde bra av. Jag har gått tre steg med uppehåll emellan. Efter första kursen var jag så fascinerad av att jag först nu, i medelåldern, får lära mig väsentliga och basala kunskaper om min egen kropp! Saker som jag borde fått lära mig när jag växte upp. Vi påverkas ju varje dag av hur vår matsmältning fungerar och tänk att äntligen får lära sig hur jag kan påverka den! Hur och när det är bäst att äta för bästa njutning och nytta.

Jag vill varmt rekommendera att gå en kurs hos Susanne. Det ger kunskaper, bokstavligt talat, för livet! Som sagt steg 1 i ayurveda är början på en ny resa genom ditt eget liv!!"


Annika Johansson Barnarp, Jönköping, AyurvedaYogamassör

"Kära Susanne!

Tack för en mycket inspirerande kurs! Nya dörrar till mitt eget inre samt min omvärld har öppnats. Det är jag mycket tacksam för!

Mina kolleger sa att det strålade om mig när jag kom till jobbet.... Nu har väl något av "gnistret" fallit av, men jag anmäler mig till nästa kurs...!!!"


Kicki Vidinghoff, Örebro

"Genom Ayurvedan har jag lärt känna mig själv bättre. Susanne gav mig verktygen att utvecklas till mitt sanna jag. Idag känner jag efter vad jag verkligen vill och behöver. Susanne har inspirerat mig att gå vidare alla 10 stegen till Hälsovägledare.

Tack Susanne för din givmildhet i kunskap och kärlek"


Maria Torp, Lidköping, www.halsaoutveckling.se
(numer färdigutbildad hälsovägledare)


"Ayurveda har hjälpt mig att ta livsavgörande beslut och vägval. Jag vill fortsätta den vandringen med öppet hjärta och nyfikenhet!"

Marie Fries, Visingsö Rekreation & Rehabilitering, www.visingsorr.se

Utbildning Hälsovägledare

"Så mycket energi som jag fick efter en vecka hos Susanne i Gränna, har jag inte haft på många år, och då måste man väga in att veckan var fullspäckad med ny kunskap. När jag läst om andra dieter och hälsoläror, så känns det som att det verkar bra på ett sätt, men sämre på/för något annat. När jag lärde mig mer om Ayurveda kändes det istället som att gå från klarhet till klarhet, det kändes som att jag visste innerst inne, men behövde påminnas om hur man lever med naturen.

Hos Susanne fick jag mer än bara kunskap om Ayurveda, jag fick en helhetsupplevelse, god mat hos kompisar i underbar miljö, chanting med härliga kurskamrater och att vistas i Hallska gården i Gränna får en att känna inre ro. Jag har nu gått alla 10 stegen i Ayurveda och har kommint in på en kurs i Basmedicin och mina framtidsplaner är att jobba som hälsovägledare i ett eget företag.

Tack Susanne för att du inspirerat mig!"


Marie Waller, Mörbylånga på Öland

"Äntligen! En kunskap som jag har nytta av i livets alla dagar.

Mina perspektiv har vidgats och jag har nu ett nytt och mer harmoniskt förhållningssätt till mig själv och livet. En kunskap som genast kändes så sann och självklar.

Med hjälp av Susannes varma, inspirerande och karismatiska personlighet lärde jag mig otroligt mycket på kort tid. Jag njöt av varje sekund och sög i mig denna urgamla kunskap.

Tack!"


Annette Theodoridis, Färdigutbildad Hälsovägledare Jönköping

"Kursen i Ayurveda har gett mig insikter för livet. Jag har lärt mig att se hur kroppen kan påverkas, både positivt och negativt, genom små förändringar. Jag har lärt mig att lyssna till kroppens signaler, som t ex att känna hunger och först äta då, eller väcka min hunger för regelbundna måltider.

Bra har också varit att jag fått kunskap om hur jag kan öka livsglädjen på ett ganska enkelt sätt. Jag är så nöjd med kursen och kan inte komma på något för att den ska bli ännu bättre. Jag önskar att hela världen vill öppna sig för ayurveda och lära sig hur man med enkla medel kan påverka sin egen hälsa.

Som blivande ayurvedisk hälsovägledare hoppas jag kunna vara en del av att sprida kunskapen vidare, och hjälpa människor att skapa sin egen hälsa."


Anettes Hälsokälla Kristinehamn, www.anetteshalsokalla.se

"Genom ayurveda har jag hittat så många bra svar på det jag klurat och funderat över. En sådan enkel sak som att vi alla är olika och har enskilda och unika behov, var för mig till stor hjälp till att hitta förklaringar och känna att jag duger precis för den jag är!

Jag har lyckats ändra tankar och inställningen till livet, påbörjat att forma min egen meningsfullhet i livet, ge mig själv utrymme för personlig utveckling, ta fullt ansvar för mitt liv, och skapat ett nytt förhållnings sätt att hantera tankar och känslor.

Jag har också tagit hjälp av ayurvedas råd i vardagen vad det gäller kost, sömn och betydelsen av naturen. Jag tar det varsamt och låterförändringarna ske i små steg och där det sunda förnuftet ofta är den bästa ledstjärnan"


Maria Petri, http://halsa.se/Bloggar/Allabloggar/Naturlig-halsa/Yoga-Mia/