Menopauskurs

Menopauskurs för Hälsovägledare och för dig som är under utbildning.

Kvinnor har liten kunskap idag vad det innebär att komma i menopaus och vad som kan förebyggas och åtgärdas när klimakteriebesvären är ett faktum.

En kurs hur man kan stödja kvinnor.

 Kursinnehåll
 • Örter och mat som huskur att förebygga med inför och under menopausen. Konkreta råd för att eliminera besvär och obalanser genom rening av vävnader/dathus. Kunskap om örter, gryner och kryddor som innehåller fytohormoner.
 • Yoga övningar, meditationer och andningsövningar som ger kraft och balanserar.
 • Yoga övningar mailas som pdf efter kursen.
 • I kursen ingår det frågeformulär för klienten att fylla i (för att få en klar bild av ev. obalanser) och stenciler med råd att ta med hem.
 Kursledare
   Susanne Montelius
 Kurslängd
   1,5 dag
 Kursavgift
   1750 kr inkl. moms (inkluderar 500 kr anmälningsavgift)
 Kurstillfällen
 • Annonseras
  Observera, start måndag kl 12:30 med lunch och avslut tisdag kl 16:00
 Plats
   Yantra Ayurveda Kursgård
   Adelöv Gåvotomta 1, 573 98 Tranås
 Boende på
 kursgården
 • Kostnader för kost & logi tillkommer.
 • Mat & Boende i delat rum 950kr
  Mat & Boende i enkelrum 1100kr (först till kvarn)
  Mat & Boende för par i dubbelsäng 925kr per person
 • Ekologisk vegetarisk kost

Resväg

Buss eller tåg till Jönköping, sedan med lokaltrafik buss 101 från Jönköping till Gränna och buss 120 till Adelöv. Från Tranås Lokaltrafik buss 120 till Adelöv.
Kursdeltagarna hämtas vid busshållplats Adelöv - Marknadsplats

Ankomst med bil från E4, ta avfart Gränna/Tranås, kör mot Tranås väg 133, efter ca 1,5 mil sväng vänster avfart Adelöv. Kör ca 1 km ta första avfarten till höger, Gåvotomta första huset på vänster sida.
Med bil från Tranås väg 133, ta avfart mot Adelöv, efter ca 1 km på höger sida Gåvotomta.

Kursbetalning

Kursplats reserveras efter anmälningsavgiften på 500 kr är inbetald till Bankgiro 5279-6364. Anmälningsavgiften är inkluderad i kursavgiften. Anmälan är bindande och ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift skickas till dig.

Resterande kursavgift enligt kursbeskrivning faktureras till dig med slutbetalning senast 7 dagar före kursstart.

Betalning sker till Bankgiro 5279-6364. Skriv vilka modul betalningen avser, även kursdatum och din mailadress på inbetalningen respektive fakturanummer.

Avbokning

Vid eventuell avbokning betalas anmälningsavgiften ej tillbaka, men du kan välja att flytta fram din inbetalda anmälningsavgift till nästa kurstillfälle.

Om hela kursavgiften är inbetald och sjukdom eller annat hinder uppstår betalas kursavgift minus anmälningsavgift tillbaka om avbokningen sker tidigare än 1 vecka före kursstart. Vid senare avbokning betalas inget tillbaka, men det är automatiskt kostnadsfritt för dig att gå kursen vid nästa kurstillfälle.

Anmälan

Kursplats reserveras efter anmälningsavgiften på 500 kr är inbetald till Bankgiro 5279-6364. Anmälningsavgiften är inkluderad i kursavgiften. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften flyttas fram till nästa kurstillfälle vid förhinder. Ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift skickas till dig.

Anmälan sker via hemsidans anmälningsformulär, välj kursdatum, skriv namn, mailadress, hemadress och telefonnummer eller anmäl dig via telefon till Susanne Montelius tel 073 201 75 31.