Utbildning Yogavägledare Steg 1

Utbildning för dig som är färdig utbildad Hälsovägledare eller är under utbildning. Diplomering till Ayurvedisk Hälso- och Yogavägledare efter samtliga kurssteg och godkända praktikuppgifter.

Utbildningen ger dig möjlighet att ge dina klienter tillsammans med en hälsovägledning specifika yogapass, meditationer och andningsövningar kopplade till dosha/or, subdosha/or och dess obalanser. Ayurveda Yoga tekniker att balansera kropp, sinne och emotioner. Utbildningen innehåller även stressreducerande pass, meditationer och andningsövningar kopplade till VPK.

Enstaka kurssteg kan även väljas ut från dig som har gått de 3 första stegen i grundkursen, efter din dosha/kroppskonstitution, för djupare självbalansering och själkännedom, integrering och balansering av elementen. För att skapa balans i din kropp, sinne och emotioner.

Alla yogapass, meditationer och andningsövningar är baserade på Kundaliniyogans (medicinska yogans) kompletta yogasystem, som integrerar positioner med andning, och mantra-kunskapen om ljudvibrationernas läkande kraft. Kundaliniyogan anpassas alltid till individen där fokus ligger på varat i övningarna.

Steg 1 - Vata och dess 5 subdoshor

 Kursinnehåll
 • Vi praktiserar Vatas och dess subdoshor balanserande yogapass för de 5 vajus.
 • Meditationer och andningsövningar.
 • Teori och förståelse av övningarna och fördjupad kunskap om teknikernas effekt på kropp och sinne.
 Kursledare
   Susanne Montelius
 Kurslängd
   3 dagar
 Kursavgift
   3300 kr inkl. moms (inkluderar 500 kr anmälningsavgift)
 Kurstillfällen
  12-14 Januari 2018 - (Ny Kursstart)
 Plats
   Yantra Ayurveda Kursgård
   Adelöv Gåvotomta 1, 573 98 Tranås
 Boende på
 kursgården
 • Kostnader för kost & logi tillkommer.
 • Boende i delat rum 300kr/natt
  Boende i enkelrum 450kr/natt (först till kvarn)
  Boende för par i dubbelsäng 275kr/natt och person
 • Ekologisk vegetarisk kost 375kr/kursdag

Anmälan

Obligatorisk anmälningsavgift är 500 kr per utbildningssteg. Anmälningsavgiften är bindande och betalas in samtidigt med kursanmälan till Bankgiro 5279-6364. Efter inbetalningen är din plats i utbildningen säkrad. Ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift skickas till dig.

Anmälan sker via hemsidans anmälningsformulär, skriv namn, telefonnummer, mailadress, hemadress, kursdatum och önskemål om ev delbetalning eller anmäl dig via telefon till Susanne Montelius tel 073 201 75 31.